Blog

Discare Arbo en HRM nieuw lid van Business Netwerk Haaglanden!

30 september 2021

Discare is per 1-9-2021 toegetreden tot Business Netwerk Haaglanden. Het artikel omschrijft exact wie en wat we zijn:

Lees verder


Discare breidt dienstverlening uit

26 februari 2021

Vanaf het ontstaan van Discare is er een nauwe samenwerking tussen Lynne Re-Integratie en Discare. Dit had vooral betrekking op het invullen van alle activiteiten op het gebied van 2e spoor in re-integratie. De eigenaren, Linne van Straten en Victor van der Valk hebben vanaf het begin een zakelijke klik en de samenwerking was intensief wat onder meer tot uiting kwam in bijvoorbeeld de gezamenlijk gegeven masterclass over arbeidsconflicten en Mediation.

Lees verder


Coronavirus in relatie tot werk - Update

15 maart 2020, Victor

Omdat werkgevers en wij overspoeld worden met informatie hebben we er voor gekozen om alleen de wijzigingen direct hieronder kort voor u op te sommen, inclusief de wijzigingen die wij hebben doorgevoerd in onze dienstverlening. Tezamen met ons bericht van afgelopen week hebben we u dan ontzorgd voor zover wij dat kunnen. Het bericht van afgelopen week hebben we voor de volledigheid onder de update geplaatst. Heeft u dat gelezen dan is het alleen het lezen van de toevoegingen afdoende.

Lees verder


Coronavirus in relatie tot werk

5 maart 2020, Victor

Het coronavirus overheerst het nieuws. Nu zijn we niet gauw in paniek maar we merken wel dat er steeds meer vragen de kop op steken. Het leek ons daarom gepast om u als werkgever een aantal tips aan te reiken in de hoop daarmee de grootste zorgen weg te nemen, als die er al zijn. We hebben er voor gekozen om de tips in twee categoriƫn op te splitsen. Tips in het kader van preventie en tips voor het geval er sprake is van besmetting.

Lees verder