Blog

Discare breidt dienstverlening uit

26 februari 2021

Vanaf het ontstaan van Discare is er een nauwe samenwerking tussen Lynne Re-Integratie en Discare. Dit had vooral betrekking op het invullen van alle activiteiten op het gebied van 2e spoor in re-integratie. De eigenaren, Linne van Straten en Victor van der Valk hebben vanaf het begin een zakelijke klik en de samenwerking was intensief wat onder meer tot uiting kwam in bijvoorbeeld de gezamenlijk gegeven masterclass over arbeidsconflicten en Mediation.

Linne heeft al tijden de wens om meer aan Arbeid- en organisatie consulting te gaan doen en de studie Arbeidsrecht specialist op te pakken en Victor is na 5 jaar klaar om uit te breiden door meer diensten in eigen beheer aan te bieden bij de klanten van Discare. Zoals wel vaker hadden beiden weinig tijd nodig om elkaar te vinden en per 1 februari is Lynne Re-integratie overgegaan in Discare Re-Integratie.

Voor de relaties van Discare betekent dit dat er meer kennis in huis is met betrekking tot het 2e spoor en re-integratie en dat de kosten zullen dalen omdat Discare re-integratie trajecten in eigen beheer gaat uitvoeren.

Niet in de laatste plaats krijgt het team van Discare er een fijne nieuwe collega bij, Leonie Maatman. Zij heeft haar sporen als NOLOC gecertificeerd re-integratiecoach/loopbaanbegeleider en HRM Specialist ruimschoots verdiend, met al haar ervaring zal zij ook ingezet gaan worden bij het verzuimteam en vraagstukken op het gebied van HRM.

We wensen Leonie van harte welkom en Linne succes met haar nieuwe uitdagingen. Discare heeft weer een stap gezet in het verder ontzorgen en we gaan ervan uit dat dit een meerwaarde biedt voor de samenwerking met onze relaties.

Terug naar de blogs