Dienstverlening

Dienstverlening

Discare levert diensten om bedrijven te ontzorgen op het gebied van arbodienstverlening en HR dienstverlening. De professionals van Discare onderscheiden zich door een ondernemersgericht en pragmatische aanpak. Wij voeren geen ingewikkelde gesprekken met medewerkers en leidinggevenden. Wel hanteren wij een aanpak waarbij een zo spoedig mogelijk herstel het uitgangspunt is. Samen met u houden wij uw bedrijf gezond!

Arbo en HR diensten in Den Haag

Het totale ontzorgpakket van Discare is op te splitsen in 3 soorten dienstverlening. Hieronder valt Arbo dienstverlening, HR dienstverlening en overige dienstverlening.

Arbo dienstverlening

Wilt u een arbo dienst inschakelen? Bij de arbo diensten van Discare staat het ontzorgen van problemen omtrent verzuim van werknemers centraal. De arbo dienstverlening van Discare is onderverdeeld in 3 pakketten: Discare Basis, Discare Plus en Discare compleet. Bekijk hier de 3 pakketten.

HR dienstverlening

Verzuimbeheer is niet voldoende om uw bedrijf “gezond” te houden. Een gezonde organisatie vraagt om zorg voor de medewerker vanaf het moment van indiensttreding. Discare heeft HR professionals in dienst die begrijpen dat verzuim het gevolg is van allerlei wel en niet beïnvloedbare oorzaken. Bekijk hier de HR diensten die Discare te bieden heeft.

Overige dienstverlening

Naast arbo dienstverlening en HR dienstverlening verzorgt Discare ook onderwerpen als RI&E, medische keuringen, juridisch advies en verzekeringen. Zo leveren wij volledige ontzorging op het gebied van werkend en verzuimend personeel. Bekijk hier de overige dienstverlening van Discare.